Αρχική Σελίδα
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

homeguide.com.cy

Η δημιουργία του χώρου στον οποίο ο κάθε ένας θέλει να ζήσει αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η ομάδα του www.homeguide.com.cy, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις τάσεις, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό οδηγό- εργαλείο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, συμβουλές και λύσεις για τη δημιουργία, την ανακαίνιση ή τη συντήρηση μιας κατοικίας.

Καλλιεργήστε την ευαισθησία, αντιμετωπίστε την υπερκινητικότητα, ενισχύστε την εμπιστοσύνη ... μάθετε την επίδραση των χρωμάτων για να φτιάξετε ένα παιδικό δωμάτιο που θα προσφέρει στο παιδί σας υγιές και χαρούμενο περιβάλλον.

Για σκοπούς εξασφάλισης σύγχρονης και ομοιόμορφης εκτίμησης της ακίνητης ιδιοκτησίας που βρίσκεται σε ολόκληρη την περιοχή της Κύπρου που ελέγχεται από το Κράτος, το Υπουργικό Συμβούλιο διέταξε τη διενέργεια νέας γενικής εκτίμησης σε τιμές 01.01.2013. Η τιμή αυτή θα χρησιμοποιείται μόνο ως βάση για σκοπούς επιβολής φορολογίας.

Η εταιρεία Wellingtonia Enterprises LTD ασχολείται με την ανάπτυξη γης και πιο συγκεκριμένα με την κατασκευή  “Eco Thermo Houses”  - σπίτια, κτίρια και κατασκευές – χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία φέρουσας τοιχοποιίας προκατασκευασμένων μονωμένων πάνελ. Κύρια χαρακτηριστικά είναι η χρήση των προκατασκευασμένων πάνελ αφρώδους πολυστερίνης, η οποία είναι οικονομική, υψηλής αντοχής, μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια και φιλικό προς το περιβάλλον υλικό. Ο συγκεκριμένος τύπος κατασκευής προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για την υλοποίηση έργων οποιασδήποτε πολυπλοκότητας.