Αρχική Σελίδα
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

homeguide.com.cy

Η δημιουργία του χώρου στον οποίο ο κάθε ένας θέλει να ζήσει αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η ομάδα του www.homeguide.com.cy, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις τάσεις, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό οδηγό- εργαλείο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, συμβουλές και λύσεις για τη δημιουργία, την ανακαίνιση ή τη συντήρηση μιας κατοικίας.

Καλλιεργήστε την ευαισθησία, αντιμετωπίστε την υπερκινητικότητα, ενισχύστε την εμπιστοσύνη ... μάθετε την επίδραση των χρωμάτων για να φτιάξετε ένα παιδικό δωμάτιο που θα προσφέρει στο παιδί σας υγιές και χαρούμενο περιβάλλον.

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του Σχεδίου προώθησης εγκαταστάσεων φωτοβολταϊκών συστημάτων με τίτλο «Ηλιακή Ενέργεια για Όλους».

Η εταιρεία Γιαννάκης Κόκκινος Λτδ ιδρύθηκε το 1967 από τον κο Γιαννάκη Κόκκινο και δραστηριοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των υλικών οικοδομής με έδρα την Αμμόχωστο. Το 1974 η εταιρεία δέχθηκε σοβαρότατο πλήγμα με την Τούρκικη εισβολή χάνοντας όλα τα περιουσιακά της στοιχεία. Η επιτυχής αναβάθμιση και εμπλουτισμός των προϊόντων της όπως πατώματα, ακρυλικοί πάγκοι (Corian), συρόμενες πόρτες ερμαριών, ψευδοροφές, διαχωριστικά, υπερυψωμένα δάπεδα, πόρτες και είδη κιγκαλερίας έδωσαν στην εταιρεία την μεγάλη ώθηση έτσι ώστε σήμερα να κατατάσσεται σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με την αρτιότερη γκάμα διακοσμητικών υλικών.