Αρχική Σελίδα
Πέμπτη, 4 Ιουνίου, 2020

homeguide.com.cy

Η δημιουργία του χώρου στον οποίο ο κάθε ένας θέλει να ζήσει αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η ομάδα του www.homeguide.com.cy, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις τάσεις, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό οδηγό- εργαλείο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, συμβουλές και λύσεις για τη δημιουργία, την ανακαίνιση ή τη συντήρηση μιας κατοικίας.

Διακοσμήστε το χώρο σας με 9 υπέροχες  ιδέες  για ρολόγια τοίχου.  Χρησιμοποιήστε απλά, καθημερινά υλικά καθώς και μερικά πολύ απλά   και φτηνά εξαρτήματα για να κατασκευάσετε ένα ρολόι που θα είναι ιδιαίτερο, κομψό αλλά και διασκεδαστικό σε ελάχιστο χρόνο. Κάποιες από τις ιδέες θα σας πάρουν μόλις μερικά λεπτά!

Πληροφορίες σχετικά με το Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας, το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας, το Κοινοτικό Τέλος, το Φόρο Κεφαλαιουχικών Κερδών, και το Τέλος Αποχέτευσης.

Στο ROOMS διαθέτουμε έναν συναρπαστικό συνδυασμό προϊόντων, ιδεών, ανθρώπων και υπηρεσιών που προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις για τη δημιουργία ιδανικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές εταιρείες στον τομέα του επίπλου βρίσκονται μέσα στο ROOMS. Σχεδιαστές δημιουργούν made-to-measure αντικείμενα. Διακοσμητές τελειοποιούν τις ιδέες σας. Σύμβουλοι πωλήσεων επικοινωνούν μαζί σας από την αρχή του έργου έως την τελειοποίησή του. Αν χρειαστεί, προτείνουν εναλλακτικές λύσεις ώστε να προσαρμοστεί στον προϋπολογισμό σας. Έμπειροι τεχνίτες αναλαμβάνουν το after sales service εξυπηρετώντας σας όποτε το ζητήσετε. Το ROOMS είναι ένας χώρος που προσαρμόζεται στις λειτουργικές ανάγκες και την αισθητική σας, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής. Καλώς ήρθατε στο ROOMS.