Αρχική Σελίδα
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, 2019

homeguide.com.cy

Η δημιουργία του χώρου στον οποίο ο κάθε ένας θέλει να ζήσει αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η ομάδα του www.homeguide.com.cy, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις τάσεις, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό οδηγό- εργαλείο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, συμβουλές και λύσεις για τη δημιουργία, την ανακαίνιση ή τη συντήρηση μιας κατοικίας.

Καλλιεργήστε την ευαισθησία, αντιμετωπίστε την υπερκινητικότητα, ενισχύστε την εμπιστοσύνη ... μάθετε την επίδραση των χρωμάτων για να φτιάξετε ένα παιδικό δωμάτιο που θα προσφέρει στο παιδί σας υγιές και χαρούμενο περιβάλλον.

Πληροφορίες σχετικά με το Φόρο Ακίνητης Ιδιοκτησίας, το Δημοτικό Τέλος Ακίνητης Ιδιοκτησίας, το Κοινοτικό Τέλος, το Φόρο Κεφαλαιουχικών Κερδών, και το Τέλος Αποχέτευσης.

Η Mobius Design Group είναι ένα αρχιτεκτονικό γραφείο τριών συνεταίρων με έδρα τη Λάρνακα. Έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο καινοτόμες εταιρίες στον τομέα της. Τρεις ταλαντούχοι επαγγελματίες, οι οποίοι μέσα από το όραμα τους για την αρχιτεκτονική του αύριο είδαν μπροστά στο μέλλον, δημιούργησαν την εταιρεία πριν περίπου εννέα χρόνια. Κύριος στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν έργα με νόημα για τους επίδοξους πελάτες. Η Mobius Design Group εξειδικεύεται σήμερα στο σχεδιασμό, τη διακόσμηση, την διαχείριση έργων ,την επίβλεψη έργων καθώς και την προσφορά υπηρεσιών πολιτικού μηχανικού ,στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης.