Αρχική Σελίδα
Δευτέρα, 26 Αυγούστου, 2019

homeguide.com.cy

Η δημιουργία του χώρου στον οποίο ο κάθε ένας θέλει να ζήσει αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το σύγχρονο άνθρωπο.

Η ομάδα του www.homeguide.com.cy, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις τάσεις, έχει δημιουργήσει ένα διαδικτυακό οδηγό- εργαλείο που παρέχει ολοκληρωμένη πληροφόρηση, συμβουλές και λύσεις για τη δημιουργία, την ανακαίνιση ή τη συντήρηση μιας κατοικίας.

Βασίστε την διακόσμηση του παιδικού δωματίου σε cool επιλογές αντί απλά χαριτωμένες για ένα δωμάτιο που θα ωριμάζει με το παιδί σας και ταυτόχρονα θα αναδεικνύει το γούστο σας.

Για σκοπούς εξασφάλισης σύγχρονης και ομοιόμορφης εκτίμησης της ακίνητης ιδιοκτησίας που βρίσκεται σε ολόκληρη την περιοχή της Κύπρου που ελέγχεται από το Κράτος, το Υπουργικό Συμβούλιο διέταξε τη διενέργεια νέας γενικής εκτίμησης σε τιμές 01.01.2013. Η τιμή αυτή θα χρησιμοποιείται μόνο ως βάση για σκοπούς επιβολής φορολογίας.

Η εταιρεία Γιαννάκης Κόκκινος Λτδ ιδρύθηκε το 1967 από τον κο Γιαννάκη Κόκκινο και δραστηριοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στον τομέα των υλικών οικοδομής με έδρα την Αμμόχωστο. Το 1974 η εταιρεία δέχθηκε σοβαρότατο πλήγμα με την Τούρκικη εισβολή χάνοντας όλα τα περιουσιακά της στοιχεία. Η επιτυχής αναβάθμιση και εμπλουτισμός των προϊόντων της όπως πατώματα, ακρυλικοί πάγκοι (Corian), συρόμενες πόρτες ερμαριών, ψευδοροφές, διαχωριστικά, υπερυψωμένα δάπεδα, πόρτες και είδη κιγκαλερίας έδωσαν στην εταιρεία την μεγάλη ώθηση έτσι ώστε σήμερα να κατατάσσεται σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες με την αρτιότερη γκάμα διακοσμητικών υλικών.