JavaScript Dropdown Menu Demo
Ξυλάκια για σουβλάκι
Αν θα ψήσετε στο γκριλ ή στη ψησταριά σουβλάκια σε ξυλάκια , βάλτε τα ξυλάκια σε νερό να μουλιάσουν για περίπου μισή ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε. Με αυτό τον τρόπο τα ξυλάκια (και κυρίως οι άκρες τους) δεν θα καούν κατά το ψήσιμο.

Πόσο "Open-Plan" θέλετε την Κουζίνα σας

Πολλές φορές μπαίνουμε στο δίλημμα κατά πόσο να φτιάξουμε “κλειστή κουζίνα” ή να την αφήσουμε ανοικτή. Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων συνδυάζοντας την ευχάριστη και πιο φιλική ατμόσφαιρα της ανοικτής κουζίνας με τη διακριτικότητα που μας προσφέρει η κλειστού τύπου κουζίνα!

Περισσότερα