JavaScript Dropdown Menu Demo
Σκουριασμένη βίδα
Όταν θέλουμε να τραβήξουμε μια βίδα κάπως σκουριασμένη, πρέπει να θερμαίνουμε το κεφάλι της (με ένα αναπτήρα) πριν την ξεβιδώσουμε. Μπορούμε επίσης να θερμάνουμε την άκρη ενός κατσαβιδιού, η οποία θα μεταδώσει τη θερμότητα μόλις τοποθετηθεί πάνω στη βίδα.

Πόσο "Open-Plan" θέλετε την Κουζίνα σας

Πολλές φορές μπαίνουμε στο δίλημμα κατά πόσο να φτιάξουμε “κλειστή κουζίνα” ή να την αφήσουμε ανοικτή. Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα και των δύο τύπων συνδυάζοντας την ευχάριστη και πιο φιλική ατμόσφαιρα της ανοικτής κουζίνας με τη διακριτικότητα που μας προσφέρει η κλειστού τύπου κουζίνα!

Περισσότερα